Fredag :)

Blev att leka veterinär idag igen , gjorde rent Langes och Jonnies sår och båda var påväg mot en förbättring!.
Han bara med att tvätta sår, mocka, fylla på vatten och ha barnridning som va mellan 17:00-18:30. Beskriver bara det med ett ord Kallt !.
Tycker synd om Decca som gick efter mig när jag skulle hämta Lange som inte ville in ,med det ville verkligen hon.
Får se hur det blir med Barnridningen på söndag kan hända att den inte blir av då klart.se vissar
-11° -26° på söndag.
Imorgon på schemat är det dags att gå upp 05:45 för jobb till kanske 16:00 är inte säker.





2 februari 2012

Fixade allt i stallet i lugn och ro i väntan på att någon skulle komma till stallet så jag kunde rida. När jag hade tagit fram sakerna och exakt skulle ta in Decca ber mig Danni att komma. Det min blick mötes av var inte alls roligt. Syrrans häst ben var helt blodigt och jag tog in och gjorde rent det (rådfrågade såklart en veterinär),det såg mycket bättre ut efter rengörningen. Blev att linda benet för att skydda såret och hoppas på att det inte ser värre ut imorgon. Då blir det att få ut en veterinär så fort som möjligt. Berättar imorgon hur det är med honom.
   Såklart han jag inte ta hand om Decca idag heller vilket jag verkligen ville göra..

(Har bilder men funar inte att ladda upp)  
















Sjukt mycket saker som ska göras men för lite tid för att hinna med allt...

Den här veckan har jag knappt hunnit med Decca, Senaste dagen jag red henne var i söndags och medryttaren red i måndags.
Det är sjukt mycket i skolan som tar upp min tid efter skolan som egentligen skulle ha gått till stallet. Fattar inte hur lärarna lyckas lägga in alla arbeten på samma veckor , sprid ut det lite tack !.. 

  • Igår blev det arbeta med projektarbetet i 3 timmar efter skoltid, sen blev det att ta bussen till kungens kurva för att hämta penovet till Lange. Jag han bara ge lange sprutan till lange och fylla på vatten med dunkat bara för att dom dricker så sjukt mycket. Min syster hade redan fyllt på innan hon åkte hem. Gick sen hem till en kompis och skrev loggbok fram till 12. Jag slocknade när jag kom hem.
  • Idag var det projektarbetes tid hela dagen så arbetade fram till 15:30 för att sedan gå och sola. Vidare hem till min kompis för att skriva om dagens arbete och vad som gick bra/dårligt osv. Sen sprang jag till stallet för att ha teori för mina onsdagselever. Pratade om vicitering/ de fick ta tempen , så fick de lära sig hur man tar tempen+ linda ben. Tänkte ha haft en liten mys stund med Decca men blev inte så för var tvungen att fylla på vatten idag igen även fast min syster hade gjort det innan hon åkte från stallet. Nu ska jag försöka skriva lite på ett CV och personligt brev som ska in på svenskan på måndag.
  • Imorgon blir det sluta skolan kl:16:00 hoppas jag hinner med stallet!! vill verkligen rida men vi måste städa huset lite då våran andra syster kommer hem från Thailand på lördag. Är sjukt avunsjuk på henne som är där. !!

Just nu vill jag bara till VÄRMEN och THAILAND <3 !:









 


RSS 2.0