Hemma !

Nu är jag hemma från Rose vi skulle egentligen till collage med andra från klassen,men kön var jätte lång och hände inget alls. Så slutade med att vi hamnade på. Sen när det var dags för hemgång blev det ändrade planer skulle egentligen inte sova hemma inatt men blev så endå,gjorde Jasmine sällskap på nattbussen. Detta gjorde att jag skulle ha varit tvungen att gå hem från nattbussen i mina klackskor pga att alla mina saker är kvar där jag skulle ha sovit. Måste ha sett ganska roligt ut när jag halkar runt i mina klackar. Det antar jag iaf att de tre tjejerna som stannade med bilen tyckte. De erbjöd sig att skjusa hem mig, så jävla snälla personer det finns ibland. Det som gjorde att jag tackade ja till skjusem var för att det var 3 ungdomar som desutom var tjejer.
Tack för ikväll !,blev lyckat till slut efter många olika promenader för att hitta en krog som inte hade för lång kö.

 


 


Jul avslutning

Slutade tidigt i skolan för det var julavslutning, vi dansade runt en gran osv lagom roligt.
Blev stallet på en gång för att rida Decca och fixa allt annat. Ridningen gick inte bra men hon stog igår så kan skylla på det iaf. Blev den rosa outfiten idag, passade på att ta den när det ändå var ljust. Då det gick att ta bilder. 
ikväll blir det utgång med några från klassen, ska bli roligt.





Kvalitet eller inte? =spara pengar eller inte?

Fattar inte varför folk lägger ner 70 kronor hit och ditt på olika grimmor som bara går sönder eller blir slitna.
Varför inte bara köpa en lädergrimma för ca 300 kronor som man vet håller ett tag??. 
     En lädergrimma behöver du aldrig ta hem och tvätta som andra grimmor utan det räcker med att smörja den.
Blir hur billigt som helst,tar mindre plats och är även stillrent.




(Bilder lanade från www.Hooks.se)

Duktig tjej

Nu är jag och sandra i Huddinge hallen och ska simma i typ en halvtimme, tycker att vi är riktigt duktiga. Mamma kommer strax innan 8 då ska vi dra och ge hästarna morgonhö. Tycker att det är ganska mysigt att morgonfodra även fast att det är tidigt. Får självklart skjus till skolan och det som står på schemat fram till 11 är julavslutning,
Sen är det jullov !






Jacka

Jackan och de grå pandbandet skulle vara perfekt till min grå outfit som inte ännu är helt komplett. Den består nu av ett grått showmaster dressyr schabrak och gråa lindor.
Pris:800 kr




Bara för att jag är bäst

Bara för att jag är bäst så köpte mamma och pappa ett par canada skor och ett par canada strumpor till mig idag. Dom var riktigt varma och även jätte snygga. Säger bara pappa och mamma betalar.
Älskar er ! <3



Helg kurs

Fick ett julkort av Aud äger karlshems gård och ponnyridläger, vi sommarjobbar på hennes ridläger på sommaren vilket är jätte roligt. Hon önskade en god jul och sa att vi kunna få komma med våra hästar och träna hos henne någon helg, vilket skulle vara jätte roligt.

Jag skulle vilja köpa en ny outfit till kursen och den turkosa outfiten skulle inte skada. skulle även vara jätte snyfft att rida i denna kingsland jacka som verkar vara både varm och smidig, vilket är ett plus. Jag hatar när jag rider i för stora eller har för mycket kläder på mig. Det får mig att känna mig osmidig.
Behöver även en tjockare stallmössa och den här såg riktigt skön ut.


(www.hippson.se) (shoppinggallerian.)

Lång dag

Igår somnade vi 02:00 och gick upp klockan 07:00 vilket inte var många timmars sömn. Därnäst stod Barnridning på schemat från 09:30-11:00, varje grupp rider 30 min var då det är 3 grupper.
Sophia och jag drog ut och galopperade med Gladur och Sandor på en galoppsträcka . Det var riktigt roligt och man märker verkligen att sandor älskar det.





Sen blev det promenad med unghästarna + Rudolf i bostadsområdet. (bilder kommer sen när datorn inte dampar)




Filmkväll

Nu är jag hemma hos sophia vi ska kolla alla twillight filmerna och käka massor med godis och dricka massor med energidricka<3
passar på att bjuda på en bild på hennes ena häst Maistro som är 4 år.


Morgondagens planering

Idag jobbar jag hela dagen så blir inte så mycket stall på dagen, Ska bara ditt en liten snabbis för att mocka och hälsa på Decca och sandor och fodra kvällshö till hästarna. Morgondagens planer är barnridning från 9:30-11:00 men måste vara där 08:30 för att morgonfodra.
Efter det ska jag verkligen försöka smörja alla Deccas och sandors sadlar och träns osv, behövs verkligen!. Känns som att det kommer ta hela dagen så mycket saker dom har.  


Hästmänniska

Du vet att du är en hästmänniska när...

...du drar en hästtransport värd 50 000kr med en 5000-kronorsbil.

...du betraktar en fin golfbana som slöseri med bra betesmark.

...din häst får nya skor oftare än du.

...du säger "woha" till hunden.

...din mamma, som inte har några barnbarn, får vykort adresserade till mormor med häslningar från hästen.

...din hästs man och svans får bättre vård än ditt hår (och det syns).

...din häst förefaller vara rätt person att tala med om dina problem.

...du bantar, inte för att bli snyggare utan för att rida bättre.

Så klockrent !







Tack mamma och pappa för allt, älskar er!

Outfit

Är inte alls besviken på att det inte är någon snö, det är tvärt om, Men om man hade denna turkosa outfit på Decca och tog kort, så skulle bilden bli suverän med snö i bakgrunden. (inte för att jag har denna outfit just nu.)

 


Dagens ridning+liten bildbomb

Från och med nu ska jag köra mitt egna race och strunta i vad alla säger och tycker, ska bara fokusera på min häst och ponny och ridningen.
Jag ska försöka rida båda hästarna varje dag när sandor inte har någon medryttare såklart då han är ledig. Jag ska mest köra uteritter med honom som han verkligen älskar.
Idag red jag ut i skogen på Sandor och galopperade på en perfekt grus slinga som kanske inte kommer finnas kvar om ett tag. Det gillade han verkligen han var så glad, så gullig.

Det som jag har lärt mig av att rida sandor är sjukt mycket och kan bara lära mig mer, ska verkligen ta vara på det. Jag Känner mig jätte taskig som bara dissade honom för att jag köpte en till häst. Bara för att man träffar en ny kompis så ska man inte överge de som man haft längre.
Decca ska jag köra på med som vanligt och verkligen ta vara på allt jag lär mig för varje dag jag rider henne.
Körde cavaletti idag med travbommar och en liggandes "sockerbit". Allt går bara bättre och bättre nu.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3





<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3






<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3









Kingsland

Jag är ganska stolt över att vara ägare till en märkeskanin vid namn Kingsland.


Outfit

Helt kär !!, Alla måste hålla med mig om att min häst skulle passa sjukt mycket i denna Rosa Dressyr Outfit.
(Tänk även ett par rosa boots)



Dagens dressyr pass

Dagens dressyr pass gick suveränt om man inte räknar med att hon började bråka när jag skulle arbeta lite i galopp. Red mycket öppnor och slutor och flyttade henne en del för att få henne lösgjord och fin. Man märkte att dagens ridpass var jobbigt så tänkte göra något lugnt imorgon, och passa på att rida Sandor om jag hinner.


Outfit

Gillar denna outfit stort, tänk vad snyggt med vita/svarta boots,brunt swarovskipandband och en nosgrimma med vitt foder under . Nu vet jag vad nästa inköp av hästsaker ska bli.
Kanske en stor julklapp till mig själv !



Tagen av (http://hagbyponnyer.blogg.se/2011/march/)

Med tiden förändras allt

Jag förstår inte hur jag kunde rida runt med bruna schaps, Svarta ridskor och grå ridbyxor som desutom var trasiga. Jag skäms bara jag ser bilden skulle aldrig våga vissa mig såhär idag. Fattar inte ens hur jag kunde vissa mig på denna allmäna volt som flera stall får rida på. Det enda som var lite matchat var schabraket, jackan och hjälpen som allt hade färgen blå.
Sen hur sitter jag liksom ser fan ut som en hösäck som är ute och kör moppe. Händerna ligger verkligen ner vilket inte är okej. Skänkeln står rakt ut med en häll som inte är nertrampad.





-På denna bild som togs förra året ser man ialla fall att sakerna är påväg att förbättras.


Lucia

Nu är jag äntligen tillbaka igen med skrivandet och ska försöka blogga på.  
Idag var det Lucia tåg med de 3 stallen bredvid vilket var mysigt, Jag valde att rida sandor som är en gubbe i sina bästa dagar. Men själv tror han att han är 5 år då han takta och vissade upp sig- Jätte sött !!:D
Synd bara att det inte var någon snö vilket skulle ge lite mer julkänsla i det hela.


Kommer alltid att älska dig <3<3


RSS 2.0